Cautare

322 de rezultate pentru "accidentul jebel" (3.49 secunde)
Cei doi pasageri au fost scosi in ultima clipa din flacari cu ajutorul pompierilor din Strehaia.De asemenea, doua persoane aflate in autoturismul, care se pare ca a provocat accidentul, au fost grav ranite.
Potrivit reprezentantilor Inspectoratului de Politie al Judetului (IPJ) Dolj, accidentul s-a produs dupa ce Salam Abdul, de 55 de ani, din Craiova, aflat la volanul unui autoturism marca BMW, a incercat sa vireze la stanga pe DE574, insa nu s-a asigurat.
Ceilalti doi copii au ajuns la Spitalul de Urgenta Floreasca. Accidentul s-a produs dupa ce soferul autoturismului a vrut sa evite mai multe bucati de cauciuc imprastiate pe sosea.
Oficialul Brigazii Rutiere a declarat ca accidentul s-a produs pe Bulevardul I. C. Bratianu, cand tanara a traversat, se pare, printr-un loc nepermis si a fost lovita de un autoturism Mercedes care circula dinspre Piata Unirii catre Piata Universitatii.
La prima vedere, chiar daca accidentul a fost unul usor, soldat cu avarieri usoare, si credeti ca prin plata amenzii si inmanarea politei de asigurare RCA celui accidentat, ati scapat de griji, va inselati, de fapt de aici incolo incep marile probleme datorate birocratiei din Romania.
Accidentul s-a produs pe bulevardul Aurel Vlaicu din Constanta, in zona CET. Doa autoturisme s-au ciocnit violent, iar una dintre masini a fost proiectata intr-o spalatorie auto.
Accidentul s-a produs, duminica, pe Autostrada Soarelui (A2), pe sensul de mers Bucuresti â€" ConstanÈ›a, informeaza Romania TV.
Accidentul nu s-a soldat cu victime, dar soferul s-a ales cu masina serios sifonata. Barbatul se afla singur la volan in momentul accidentului.
Iata ca, dupa mai mult de o luna de la tragicul eveniment, de care intre timp Romania a uitat, cum a uitat si de altele asemanatoare, Marina militara americana anunta ca ancheta preliminara referitoare la accidentul soldat cu moartea lui Teo Peter a fost incheiata la termen, din moment ce pentru o astfel de investigatie este nevoie, in general, de o luna-doua.
Dupa verificarile de la fata locului, s-a stabilit ca patru oameni si-au pierdut viata si alti patru au fost raniti. Acestia din urma sunt transportati la spital. Accidentul ar fi avut loc in timpul operatiunii de dezamorsare a munitiei.
Dupa accidentul lui Teo Peter s-a facut valva o perioada. Romanii s-au rasculat sentimental, neintelegand cum este posibil ca un cetatean roman sa fie ucis dintr-o prostie pe teritoriul statului nostru, de catre un cetatean american care sa nu pateasca, in definitiv, nimic.
In urma accidentului, cinci oameni au fost raniti, iar doi sunt in stare grava. Accidentul a avut loc in zona Tirighina din Galati, iar pentru cei doi raniti se fac proceduri de resuscitare.
Ginditi-va, pastrind proportiile bineinteles, la accidentul printesei Diana si al prietenului ei. Au curs riuri de cerneala dupa moartea celor doi, articolele pot fi oricind gasite pe Internet, nu cele din Monitorul, cele din ziarele americane, englezesti, franceze.
Dupa accidentul lui Teo Peter din trupa Compact am sarit cu totii in sus, s-a facut mare valva o perioada.
Ministrul de Interne, Lucian Bode, a facut primele declaratii, luni, in cazul politistului care a accidentat doua fetite pe trecerea de pietoni, una dintre ele decedand.
Martorii accidentului in care a murit Raisa vor veni pe rand la politie sa spuna tot ce au vazut. Anchetatorii vor sa afle de la acestia cum a avut loc impactul fatal, dar si cum a reactionat politistul imediat dupa accident.
Accidentul a fost filmat de camerele de supraveghere. Soferul sustine ca l-a orbit soarele si nu a vazut omul pe care l-a izbit cu masina.
Un baiat de 19 ani a murit pe loc, dupa ce a intrat frontal cu autorturismul pe care il conducea intr-un TIR . Accidentul a avut loc in localitatea Suta Seaca din judetul Dambovita.
Femeia care se afla in spatele masinii de politie si care detine camera de bord ce a surprins momentul accidentului in care si-a pierdut viata Raisa a fost audiata de procurori.
Conditiile meteo nefavorabile dar si vizibilitatea redusa sunt doar doua dintre motivele care au dus la accidentul aviatic din judetul Constanta.
google-analytics.com